Home » ЗАБАВНО » Ако развиете качествата на своята огледална зодия, ще постигнете завиден успех! Ето коя е Вашата
Ако развиете качествата на своята огледална зодия, ще постигнете завиден успех! Ето коя е Вашата
Ето каква е мистичната дарба на всяка ЗОДИЯ! Вижте каква е Вашата!

Ако развиете качествата на своята огледална зодия, ще постигнете завиден успех! Ето коя е Вашата

Астролозите вярват, че човек изпитва най-силно и магическо привличане към своята огледална зодия
Всеки един от нас, който малко или много се интересува от зодии и зодиакални знаци, знае, че освен подразделението на знаците на водни, въздушни, огнени и земни, има още една категория зодии, на които обаче се обръща по-малко внимание. Това е вашата огледална зодия.

С този знак, категорични са водещите астролози у нас и в чужбина, съществува понякога необяснимо и магично привличане. Колкото и да звучи прозаично, противоположностите се привличат и тази древна теза намира постоянно проявления до днес, пише Фрамар.

Тъй като зодиакалните знаци в зодиака са 12, то всеки един от тези знаци си има своята огледална зодия. А ето и кои са тези огледални зодии.

Първият знак от зодиака е зодия Овен. Този амбициозен и целеустремен знак безупречно се разбира с представителите на зодия Везни, тъй като той внася разума, а Везните – придава любовен трепет на връзката между двамата партньори.

Открийте вашите огледални зодии и бъдете щастливи
Телецът и неговата постоянна битка по запазване на стабилността във финансовата и бизнес сферата си партнира успешно със Скорпиона, който пък е знак, който придава по-голяма стойност на емоциите във връзката. И двамата партньори от тези знаци оценяват сигурността и затова се чувстват комфортно заедно.

Третата комбинация е представителят на зодия Близнаци с огледална зодия Стрелец. Близнаците са пътешественици по душа, те са търсещи и вечно пробващи нови неща в живота си, докато партньорът от зодия Стрелец придава зрялост и мъдрост на връзката. Всеки един може да научи много от другия, категорични са астролозите.

Следващият знак от зодиака е Ракът. Този знак е истински вулкан от чувства. За него домът и семейството са свещени. Неговата огледална зодия е Козирог. Представителите на този знак са отдадени на физическото развитие, те са значително по-неподатливи на емоциите, затова и двете зодии се допълват перфектно.

Поредната комбинация сред огледалните зодии е тази между Лъв и Водолей. Докато царят на животните Лъвът държи изключително много на личностните качества в партньора, Водолеят залага много на мнението на околните, затова и той действа като коректив на гордия Лъв.

Представителите на зодия Дева са изключителни перфекционисти. Тяхната огледална зодия е Риби – хора, отдадени на емоцията, чувствата и често обвинявани, че летят в облаците. Именно тази комбинация между двете зодии е изключително успешна, тъй като Девите се грижат за злободневните проблеми, а Рибите – тяхната огледална зодия, внасят колорит във връзката.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*