Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Алуминиевото фолио помага при болки в ставите, премахва умората и лекува изгаряния!

/
/
/
534 Преглеждания

Почти няма дом, в който няма ролка алуминиево фолио някъде в чекмеджетата или шкафовете, но вероятно никога не сте помислили да я използвате върху вашето тялото.

Но ето за какво помага:

Умора Използването на алуминиево фолио, освобождава от умората и е стара традиция призната от специалистите от цял свят. Първо сложете няколко ленти алуминиево фолио във фризера за 2-4 часа. След това приложете на лицето и оставете така докато не почувствате, че мускула напълно се отпуска и умората вече не се усеща.

Болки в ставите Алуминиевото фолио е чудесно за лечение на артрит, ишиас и болки в петите. За да извлечете максимума от този метод навийте болното масто с алуминиево фолио и използвайте медицински бинт, за да прикрепите. Оставете фолието на мястото през нощта или по време на почивка през деня за няколко часа. Повторете тази процедура 10-12 дни, а след пауза от две седмици, ако болката продължава, повторете лечението, докато не спре болката.

Изгаряния Малко е известен фактът, че алуминиевото фолио може да помогне за облекчаване на изгаряния, много по-добре други методи. Първо измийте със студена вода мястото и подсушете с мека крпа. След това нанесете тънък слой крем за изгаряния, а след това покрийте със стерилна марля. Около изгореното място, над марлята поставете алуминиево фолио и закрепете с медицински бинт.

Настинка и грип По време на сезона на настинки и грип е важно да знаете как да лекувате симптомите, за да не достигнете до антибиотици. Можете да използвате алуминиево фолио около крака (бедрата) 5-7 слоя, за един час и след това се маха. Дайте им на краката два часа да дишат и процедурата се повтаря още веднъж. Правете това седем дни или докато не усетих подобрение пише mall359.com.

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!