Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Антония Петрова сподели мнението си на юрист за Кубрат Пулев и Джени Суши

/
/
/
1523 Преглеждания
img

Според Антония Петрова Джени Суши иска слава, научи gzona.eu.

Антония Петрова сподели професионалното си мнение за случая на Кубрат Пулев и Джени Суши. Тя коментира случилото си „като зрител“, но и „като юрист“ . „Мога да коментирам случая като зрител, наблюдател. Това, което аз виждам по телевизията, по новините. Другото, което мога да ви кажа е мнението ми като юрист.

Нашето право е много по-различно от американското. Там можеш да се съдиш за всичко, включително за слух и за клюка. А в този случай целувката е и документирана, наистина репортерката може да претендира. В България, ако беше, това никога нямаше да се случи. Знаете жълтата преса колко много неща си позволява и въпреки всичко много рядко бива осъдена. В Америка за сексуален тормоз можеш да съдиш всеки, а пък ако имаш и документално доказателство, черно на бяло, в случая както е запис, наистина е възможно това да се случи и съответно тази дама да се облагодетелства. Това е едното.

Калифорния

Другото е да не забравяме, че това се случва в Калифорния, където всеки иска да бъде известен и е готов на всичко да бъде известен! Това, което аз виждам от видеото обаче, госпожицата не е съвсем трогната от това, че я целунаха, дори му благодари! Не виждам да е разстроена. Най-вероятно, след това адвокатите са я посъветвали, че трябва рязко да се разстрои. Доколкото разбирам от медиите, не от клюки, тя е била на афтър партито. След като е толкова дълбоко разстроена и унизена, защо е била на купона след случката“, казва Антония, пише tribune.bg.

Според г-жа Батинкова Джени Суши лъже, за да се облагодетелства. „За да се облагодетелства и да стане известна. В Калифорния и в Лос Анджелис всеки иска да бъде известен за една нощ без значение с какво, важното е да си известен! А тя изглежда точно такъв тип момиче, което в момента се е покатерило на гърба на кооперацията. Дано това не му коства лиценза на човека, защото наистина няма да е много приятно. На мен лично тя не ми изглежда особено разстроена, но явно след това добре са я посъветвали, за да се облагодетелства“, казва още Батинкова.

Разкрития.ком

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!