Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Безкрайни трапези и луди купони: Братът на Жоро Шопа живее като император (СНИМКИ)

/
/
/
321 Views

Безкрайни трапези и луди купони – така с две думи може да се обобщи лъскавия живота, който Димитър Семерджиев. Дори корицата на профила му е с празнична маса!

На голяма част от кадрите, които са достъпни за всички интернет потребители, Дон Краско е във вихъра си и се забавлява мощно.

Освен фен на купоните, той е и фен на лова. В профила му има доста снимки, на които се е щракнал с поредния си трофей.

Безкрайни трапези и луди купони Братът на Жоро Шопа живее като император (СНИМКИ)

Припомняме, че братът на Семерджиев – Георги, вчера бе арестуван за втори път в каталунската столица. Това е станало с Европейска заповед за арест, издадена от България, след като Софийската районна прокуратура задочно му е повдигнала обвинение за укривателството на Ветко и Маринела Арабаджиев.

Безкрайни трапези и луди купони Братът на Жоро Шопа живее като император (СНИМКИ)

Още на 8 март говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че районна прокуратура-София започва наказателно производство срещу Семерджиев за лично укривателство на семейство Арабаджиеви. Същият ден Шопа беше освободен, а причината е, че швейцарските власти оттеглили искането си за екстрадиция. Арабаджиеви бяха задържани в дома на Семерджиев в Кабрера де Мар край Барселона на 7 март сутринта. Тогава и той беше сред арестуваните. Бизнес-фамилията е обвинена за участие в организирана престъпна група и пране на пари.

Безкрайни трапези и луди купони Братът на Жоро Шопа живее като император (СНИМКИ)

И вчера испанският съд не насрочи дело за екстрадицията на задържаните Ветко и Маринела, въпреки че 72-часовият срок в ареста вече изтече. Нито една институция в България все още не знае къде се намира в момента задържаното семейство.

bulmedia.net

Остави своя коментар
Гласувай
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Вашият коментар

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!
%d блогъра харесват това: