Home » ЗДРАВЕ » Бившия мъж на Гала и налагал здрав психически тормоз
Бившия мъж на Гала и налагал здрав психически тормоз

Бившия мъж на Гала и налагал здрав психически тормоз

Шокиращи разкрития за личния си живот направи Гала.

Водещата на „На кафе“ за пръв път си позволи да сподели истината за развода си с бизнесмена Константин Будев – баща на единствената й дъщеря Мари. Тя се изказва не особено ласкаво за него, като признава, че Косьо не ставал за съпруг, а само за приятел. „Грешките на младостта – когато вярваш, че някои неща ще се променят.

Предполагам това се случи и с мен“, коментира водещата за първия си брак и допълни: „Осъзнах, че много неща, с които правя компромис, не искам да правя компромис. Чувствах се гледана под лупа, все бяха недоволни от мен, а аз давах всичко от себе си за тази връзка“, разкрива водещата.

Гала намеква още, че е била жертва на психически тормоз, а докато тя се чудела как да спаси брака им, Константин не спирал с нощните излизания и забавленията. „Ходехме на брачни консултанти, но нещата така и не потръгнаха“, откровеничи звездата.

Блондинката споделя, че работата й в телевизията я измъкнала от депресията след развода, пише Ретро. С втората си голяма любов Стефан е заедно от 14 години. Тя за пръв път разкри, че искала деца от него, но нещата просто не се случили.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*