Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Билка чисти оловото от кръвта, маха всички тежки метали и бори ментални и поведенчески проблеми при деца!

/
/
/
1158 Преглеждания
img

Мечо ухо, растящо по поляните около ранчото „Коникът“ в с.Макоцево.

Корите и листата от леска, бялото и жълто еньовче също са много добро средство за бързо прочистване на токсините, натрупани в бъбреците.

Друга интересна билка в това отношение е полският хвощ. Освен че се препоръчва при бъбречно и жлъчокаменна болест, експериментално е доказано, че полският хвощ способства за изхвърлянето на оловото от организма. Тя е известна с народното наименоватие ставиче, защото дава и много добри резултати за лечение на ставни заболявания от различно естество. Съдържа много силиций, който направо си изяжда болните клетки и не закача здравите.

Лимфна система- Тя е много важна, това е система за извеждане на отровите, особено бактериални, гъбични, паразитни. Практически от тази система зависи имунитета на човека, а имунитетът – това е живота.Забелязали ли сте кой движи лимфната система? Ние нямаме лимфно сърце. Имаме лимфен възел – а край него – мускул, който го обгръща. Мускулът се съкращава – лимфата се придвижва, мускулът не се съкращава – лимфата не се придвижва. Ние седим на едно място 8 часа – в нас нищо не се съкращава, значи – нищо не се придвижва.

С билката женско биле или сладък корен много бързо се прочиства лимфната система. Самата билка стимулира бързото придвижване на лимфата и се явява като лимфостимулатор. С помощта на женското биле, взета на гладно, лимфата се придвижва по-бързо към изхода, и заедно с нея тръгват отровите – най-много лимфни възли има в червата – десетки хиляди.Традиционната китайска медицина препоръчва ежедневна употреба на билката от 8-15 грама и до 100 грама при тежки болестни състояния.

За прочистване на лимфната система е много добро и жълтото еньовче.

Жълто еньовче, растящо по поляните около с.Макоцево.

Лимфата трябва да се чисти, интоксикацията трябва да се премахва своевременно, трябва да се движи междуклетъчната течност и вода, за да не се образува застояло блато. Профилактиката е в движението-редовна гимнастика и често пиене на билкови чайчета и вода. Добри резултати дава прочистването с бяло грозде – необходимо е 10 дни да се изяжда по един килограм грозде без нищо друго.

Стави- Прочистването на ставите е важно, защото задръстването им с токсини води до артрит, артроза, спондилит, подагра и др.
Споменах вече за полския хвощ, неговия братовчед високопланинския хвощ е още по-добър, защото съдържа повече силиций от полския. Също така много ефикастно е прочистването с Дафинов лист, който се отглежда отдавна и в България.

Високопланински хвощ, растящ около Приморско, в близост до Международния лагер.

Прочистването от тежки метали. Пиенето на фреш сокове е най-доброто достъпно средство за самоочистване от тежки метали. Пиенето на дистилирана вода е вторият начин. Що се отнася до билките то Кориандърът е най- мощното оръжие за изчистване на всякакви отрови и тежки метали в организма.

Едно много ефикасно натурално противопоставяне на всички токсични храни и напитки, токсичен въздух, токсична околна среда, прах, отрови, цигари и др. е лесно достъпното за нас за профилактика и ежадневна детоксация е съчетанието от КУРКУМА + КОРИАНДЪР . По 1/2 супена лъжица смлени от едното и другото се смесват във всяко любимо ваше ястие един път дневно. След 15-20 мин. КУРКУМАТА + КОРИАНДЪРА вече са открили и се съединяват с всички токсични вещества, ненужните мазнини, бактерии и вируси и почваме да ги изхвърляме (по голяма и малка нужда). Не бива да се взимат след 19 часа защото ще ставате до тоалетната през нощта. Никога да не се варят при готвене на ястия а да се приемат сурово-смлени в топли но не горещи храни. Може да се прибавят към кисело млеко + мюсли, супи, леща, фасул, салати и др.

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!