fbpx
Home » ЗДРАВЕ » Брутална безотговорност! По време на Извънредно положение десетки софиянци се разположиха на Витоша
Брутална безотговорност! По време на Извънредно положение десетки софиянци се разположиха на Витоша

Брутална безотговорност! По време на Извънредно положение десетки софиянци се разположиха на Витоша

Незавимо, че сме в Извънредно положение, а от снощи действат и допълнителни мерки за сигурност заради коронавируса, десетки решиха да се изнесат към Витоша на разходка.

Гневни очевидци публикуваха във Фейсбук как мъже, жени и деца са избрали планината и са струпали колите си на ул. “Стар Беловодски път”. “Отбивката преди двата полицейски поста, разположени по шосето към Златните мостове. София опустя и всичко живо – баби, млади, деца, кучета се изнесоха с леки коли към планината Витоша по ул.”Стар Беловодски път” и съответно алеята към Златните мостове.

Двата полицейски поста са затворили шосето за Златните мостове, Автобус 63 е с последна спирка “ул.Бялата чешма” – 10 км. преди Златните мостове, но и това не спря хората, кучетата ,колелета, леките автомобили, колите към високите части на планината Витоша – “Златните мостове”, пише един от очевидците. Вчера здравният министър Кирил Ананиев обяви нови, по-тежки мерки за затягане на контрола.

Преустановяват се посещенията на паркове, на градски градини, спортни и детски площадки на съоръжения на открити и закрити обществени места. Освен това полицейски постове вече дежурят на изходите на всички областни градове и контролира влизането и излизането от там. Независимо от предупрежденията и строгите мерки, това явно не попречи на хората да ги нарушават безотговорно.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*