fbpx
Home » ИСТОРИИ » Ванга предрекла смъртта на Андрей Луканов
Ванга предрекла смъртта на Андрей Луканов

Ванга предрекла смъртта на Андрей Луканов

Този октомври навлизаме в 20-тата година от покушението срещу бившия премиер от БСП Андрей Луканов. Смъртта на едно от лицата на българския политически преход продължава да бъде забулена в мистерия. В средите на хората с паранормални способности усилено се коментира, че петилетка преди да му видят сметката, човек от руската рода на Луканов е ходил при Ванга в Рупите. Петричани разказват, че близката на бившия премиер се представила за негова братовчедка.

Тайнствената роднина

Такава ли е била или не, това трудно може да се потвърди от разстоянието на годините. По-важно е онова, което Ванга е видяла. Тя казала да предадат на Луканов немедлено да дойде при нея. „Да му кажете да дойде, тръгнал е по много тънък лед и скоро ке се удави“, апелирала пророчицата, явно виждайки скоротечната кончина на мастития политик.

През 1993 година тя отново му изпратила послание. Тогава депутат, приближен на Александър Лилов, посетил Ванга покрай задаващите се нови избори. Човекът бил притеснен от вотовете на недоверие, с които от СДС искали да катурнат експертното правителство на Любен Беров, което тогава се подкрепя от БСП и ДПС.

Патаклами

Даровитата жена предрекла, че кабинетът ще устиска до следващата година, но тепърва престояли още патаклами.

„Пратете ми го Андрейчо бре, имам да му казвам нещо важно, стига се е крил да не се скрие завинаги“, отново заръчала пророчицата. Според мълвата от онези години Луканов се отнесъл с пренебрежение към поканите й за сгляда тъй като бип заклет материалист и въобще не вярвал на сънища и врачки.

На 2 октомври бившият премиер е застрелян пред дома си на ул. „Латинка“ №15. Депутатът тръгнал към парламента, но забравил някакви важни документи и се върнал. Докато му отворят, той вече лежал в локва кръв, „разпънат“ от четири куршума.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*