Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Васил Найденов призна защо НАП са му правили проверки

Васил Найденов призна защо НАП са му правили проверки

/
/
/
430 Преглеждания

Нашето поколение знаеше, че нищо не знае, докато сега младите си мислят, че знаят всичко. Обикновения човек се колебае. Това каза легендата на естрадата Васил Найденов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Щом НАП само мен ме проверяват, означава, че работя много, пошегува се той.

Според изпълнителят е много важно музикалният редактор, за да е наясно какво се слуша, да обикаля по заведенията. „Не мога да разбера защо при нас въртят предимно американска музика. Жалкото е, че това се случва. Има смисъл нашият продукт да бъде излъчен. Изпълнителят призова да се подкрепят талантливите български изпълнители. Драгият зрител и слушател трябва да има избор“, смята Найденов.

Легендарният изпълнител, устоял на теста на времето, признава, че ако не е бил интернет, всички те щяха да са професионално мъртви. „2/3 от моите песни се пеят вечер. Имах шанса да работя с най-добрите. Това е голям шанс, а може и да са видели талант в мен“, призна той.

На въпрос на какво се какво се дължи славата, Васил Найденов заяви: „Ти трябва да си техният човек. Не е важно само сцената да те показва, публиката ти научава и кътните зъби. Трябва да казваш истината на хората, а аз никога не съм ги лъгал. Дистанцията с публиката трябва да бъде скъсена“.

loading...

Той пожела на хората да са здрави.
Марица

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar