Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

ВИП Брадър пълен със затворници! Вижте кои са те!

/
/
/
3706 Views

Оказа се, че някои от участниците в Биг Брадър са лежали в затвора, преди да престъпят прага на известната къща, а други за влезли зад решетките след участието си в шоуто. Дачо – известен като бившия на София Маринова и участник в третия сезон на „ВИП Брадър“, бе арестуван във Враца преди пет години по искане на италианските власти заради разпространение на наркотици.

Малко след този случай Дачо се изчезна от публичното пространство. Панайот – по-известен като Пацо, от първия „Биг Брадър“ бе задържан за организиране на хазартни игри и залагания. При спецакция в Гълъбово, полицаите сгащили и Панайот Кючуков, Брадърът побързал да уточни, че не е участвал в залаганията, но е осигурявал помещение, карти и зарове. През февруари той бе осъден на пробация, пише ‚Телеграф“.

Очаква се през новия сезон на Брадъра, един от участниците да бъде Тома Телепов – Айляка,който зрителите познават от миналия сезон на „Фермата“. Той е бил сред одобрените участници в „Биг Брадър“ 3, но се наложило да влезе в затвора. Той е лежал за грабеж, въоръжен грабеж, побой с грабеж. „Дадоха ми 4 години, но по болест изкарах 4“, казва Айляка. Участникът в първия сезон на шоуто – Нед е имал проблеми с полицията заради хулигански прояви. Неприятности с наркотиците са имали Ицо Хазарта, Жана Бергендорф, Явор Бахаров- все участници във „ВИП Брадър“.

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Gzona.eu във Facebook
error: Content is protected !!