Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗДРАВЕ / Внимавайте! Микровълновата е виновна за 4 от най-коварните болести и унощожаването на всички полезни вещества!

Внимавайте! Микровълновата е виновна за 4 от най-коварните болести и унощожаването на всички полезни вещества!

/
/
/
171 Преглеждания

Микровълновата фурна e едно от удобствата на съвременната кухня, припомня gzona.eu. Вече повече от 30 години микровълновата се използва ежедневно от милиони хора по света! Тя все повече навлиза и в приготвянето на храна, въпреки че в началото приложението й стигаше само до претоплянето на ястия.

Но истината е, че тези микровълнови печки не са никак полезен вариант за приготвяне на храна, тъй като унищожават полезните вещества в нея. Микровълновата фурна е една от формите на нейонизиращо лъчение. За разлика от него, йонизиращото лъчение променя електромагнитната природа на атомите или ги йонизира. Това променя начина, по който те си взаимодействат с другите атоми и молекули около тях.

Рентгеновите лъчи, гама лъчите и ядрената медицина са видове йонизиращи лъчения. Храната ни е вече наситена с високочестотни вълни от топлина, а това лъчение може да бъде вредно за нашето здраве. Експертите твърдят, че вътре в микровълновата фурна има 2,450 MHz. А честотата, причиняваща вреда на човешкото тяло, е 10 херца.

Затова по-добре избягвайте да стоите в близост до работеща микровълнова печка. Вие не усещате влиянието, докато поражението вече не е направено. Сред щетите, които причинява микровълновата на човешкото здраве, са скоротечен рак, катаракта, отслабен имунитет и вродени дефекти при евентуално забременяване.

retro.bg

loading...
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar