Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Всички мислеха, че е в траур, но Бояна забрави за сълзите! Вижте какво се случва с вдовицата на Шарлопов!

/
/
/
917 Views

Да продължи успешния бизнес на покойния си съпруг Стефан Шарлопов се е заела неговата вдовица Бояна. Съпругата, която дълги години беше посветена на отглеждането на четирите им деца, сега се сблъсква с неочаквани отговорности.

„Загубата на Стефан ни сплоти с децата. Опитваме се да приемем случилото се, всеки по свой начин“, сподели преди време тя.

След загубата блондинката взема отговорното решение да се стегне и да навлезе в бизнеса на мъжа си, за да спаси оставеното от него наследство. Бояна свали траура и се опитва да продължи живота си, заведе на няколко екскурзии в чужбина децата си, пише столичен всекидневник.

Шарлопова посрещна новата година в хотела на фамилията в Сандански. Бояна беше с голяма компания и с всичките си деца. Напук на очакванията за скандал за наследството на бизнесмена, всичко е уредено, пише Пик.

Бояна се разбира с дъщерята от неговия първи брак Ева и двете заедно управляват хотелите. Дори посрещнаха 2019-а заедно.

„Работим заедно с голямата му дъщеря, разширяваме бизнеса. Взимаме заедно решенията. Никоя не може да решава нищо без другата“, признава вдовицата.

Остави своя коментар
Всички мислеха, че е в траур, но Бояна забрави за сълзите! Вижте какво се случва с вдовицата на Шарлопов!
5 (100%) 9 votes
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Вашият коментар

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!
%d блогъра харесват това: