fbpx
Home » ЗДРАВЕ » Всяка жена трябва да масажира тази точка всяка вечер за постигане на желязно здраве
Всяка жена трябва да масажира тази точка всяка вечер за постигане на желязн здраве

Всяка жена трябва да масажира тази точка всяка вечер за постигане на желязно здраве

За да сте здрави и красиви е необходимо да се грижите за себе си. Но в допълнение към физическите упражнения, правилното хранене и грижата за кожата помага един чудотворен лек – акупунктурата.

Това е техника, която се позлва в китайската медицина – в случая се масажира определена точка, наречена Саня Ин Дзяо. Ефектът от нея е невероятен.

И така, намерете за начало точното място на крака. Точката – чудо се намира от вътрешната страна на пищяла и на двата крака. Приложете малкия пръст и пристиснете с останалите си 4 пръста костта. Това е разстоянието, което е най-важно.

Масажирайте точката Саня Ин Дзяо ежедневно преди лягане в продължение на 10 минути, както и по всяко време на деня. Можете да редувате всеки крак или да масажирате двата наведнъж. Месец по-късно, вие ще постигнете следните резултати:

1) Редовен цикъл

Стимулирането на тази точка организира работата на далака, бъбреците и черния дроб. Подобрява кръвообращението, премахва всички наслоявания. В резултат на това се регулира менструалния цикъл, подобрява се състоянието на кожата, възвръщат се жизнените сили на организма.

2) Еластична кожата

Кожата става забележимо по-стегната, по-гладка, мека и здрава – това се дължи на работата на далака. Изчезват зачервяванията и бръчките.

3) Чувственост

Коригира се общия хормонален баланс и се разрешават интимните проблеми. Между другото, болките по време на менструация също изчезват.

4) Подобряване на работата на яйчниците и матката

Много актуален въпрос за жените, които искат да забременеят. Стимулирането на точката ще подобри притока на кръв към матката.

5) Стабилизира работата на стомашно-чревния тракт

Масажирането на точката Саня Ин Дзяо се препоръчва, ако страдате от подуване на корема, чревни смущения и нарушения в храносмилането.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*