fbpx
Home » КЛЮКИ » Гала втрещи аудиторията с признание за гърдите си
Гала

Гала втрещи аудиторията с признание за гърдите си

Рано сутринта в предаването на “На кафе” водещата Гала шокира зрителите с умопомрачителни признания за гърдите си.

Направи го по време на гостуването на Кремена Халваджиян и гримьорите от “Като две капки вода”, които разказаха тънкостите за промяната на артистите в най-гледаното музикално шоу у нас.

Стилистката Кремена извади изкуствени гърди, които са предназначени за мъжете, които трябва да влязат в ролята на жена в имитаторското шоу. Гала се шокира от новината, че изкуствените гърди могат да се слагат само на мъже. “Та аз съм виждала мъже с по-големи от моите гърди”, хвърли в смут всички с признанието си.

Това не е първият път, в който тв водещата се жалва от малките си маслинки, които всички сме виждали в еротичната й фотосесия за списание “Плейбой”. Това се оказва голям комплекс за плевенчанката, която преди няколко години легна под ножа и сложи малко кубици за самочувствие.

Сега се жалвала пред приятелки, че трябвало още да напълни пазвата, но Стефан я спрял. Интимният приятел на Гала не обичал силиконови кукли и затова бил против пластичните интервенции на жената до него. Въпреки това Гала се подложила на такава операция за повдигане на бюста.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*