Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ИСТОРИИ / Гневна българка: „Слави ще „оправя“ държавата, а заради него ни блъскаха като кучета!“

Гневна българка: „Слави ще „оправя“ държавата, а заради него ни блъскаха като кучета!“

/
/
/
976 Преглеждания

До редакцията достигна писмо на гневна българка, която разказва „сблъсъка“ си със Слави Трифонов още преди 15 години! Публикуваме съдържанието без редакторска намеса.

„Преди петнайсетина години бях на 19 години, току що завършила средното си образование и започнала да следвам Право. Покрай лекциите и тежките изпити бяхме решили да отпразнуваме в известна столична дискотека в Студентски град.

Беше към 2 часа през нощта, а дискотеката беше пълна с хора. Ние с момичетата решихме да излезем на въздух и се запътихме към изхода на заведението. В момента, в който тръгнахме да излизаме с груба сила започнаха да ни блъскат като кучета и никой не знаеше какво се случва…и не смееше да пита. Всички смятаха, че влиза някой гангстер и неговите мутри му разчистват пътя! Докато не се развиках с въпроса“ Защо ни бутате така и откъде накъде, след като всички сме клиенти и сме си платили!“ Отговорът беше : „Слави Трифонов влиза!“ И изведнъж насреща ни Слави! Без капка неудобство, извинение и срам, влезе на разчистената специално за него пътека, а ние бяхме сврени в ъгъла като боклуци!

Тогава Слави беше просто водещ на едно предаване, а се появи с охрана от поне 5 човека и огромния си джип! Питам: От кой се пазеше тогава?! От народната любов?! Богопомазан ли беше?! Отговорът оставям на Вас!“

Остави своя коментар
loading...

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar