Двойно убийство във "Фермата"! Жените не могат да повярват какво се случва

Двойно убийство във „Фермата“! Жените не могат да повярват какво се случва

КЛЮКИ

Двойно убийство в риалитито „Фермата: Нов свят“ – като шеф на стопанството любовчията в шоуто Краси Джунов подложи на гласуване заколението на петли и с треньора на звездите Сами Хоссни набелязаха жертвите си в курника, видя Джи зона.

Дефицитът на месо е болезнен за повечето участници в риалитито от ден първи и мисълта за бутче в чиниите им ги поблазни. Въоръжени с брадви, Краси и Сами подготвиха птиците за екзекуция пред публика в камерен състав – домакинята Красимира, многодетната майка Веселка и маникюристката Силвия. Тя прие най-драматично трансфера на петлтите в отвъдното и когато Джунов ги подхвана за крилата, изрече: „Да ни прощава Господ! Извинявай за болката, която ще ти причиним. Не го правим за кеф, а защото нещо трябва да се яде“.

„Айде, бе, сега литургия ли ще му правиш?“, подкачи я Джунов. Охранителят Венцислав пък предложи да му викнат и поп, преди да е станало късно за вечеря.

С брадвата пръв замахна Сами Хоссни, а след това и партньорът му в „престъплението“ Краси. „Малко гадно се получи, че не успях да отрежа главата на петела от раз. Трябваше да се отървем от тия петли хулигани, които търкаляха кокошките по двора“, каза Сами, визирайки глада на съотборниците си.

Като ратай на Силвия се падна честта да почисти петлите и да сготви единия с ориз. Усилията й не дадоха желания резултат и охранителят Венци захвърли демoнстративно чинията си настрани. „Ако това трябва да го ям, аз ще стана веган! Ще мина на домати и хляб!“, отсече той. Футболистката Велислава започна да рови усърдно ориза в търсене на парче месо, а английската възпитаничка Елизабет предложи своето на мъжете.

Разстроена от кулинарното фиаско, блондинката от Несебър се усамоти в двора с другия ратай Сами Хоссни. „Нали го виждат колко пиленце е, няма как с един петел да нахраня 13 човека, те свински пържоли ли очакваха! Язък, че го бастисахме!“, с насълзени очи занарежда тя, а Сами я подкрепи и нарече останалите неблагодарници.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *