Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Джейми Ланистър подсказа края на Игра на тронове

/
/
/
344 Преглеждания
img

Чудите се какво ще ни поднесе финала на „Игра на тронове“? Актьорът Николай Костер-Валдау, влизащ в ролята на Джейми Ланистър, може случайно да е издал какво ще се случи в последния епизод, научи gzona.  Той даде интервю за „The Ellen DeGeneres Show“ и там издаде интересна подброност, забелязаха почитатели.

Водещата Елън го помоли да направи обобщение на сериала в рамките на 30 секунди. От изявлението на Николай си проличава, че Бран Старк ще има основна роля в последния сезон.

Той казва следното: „Има момче, което е изгубило пътя си в живота, нуждае се от помощ, и този мъж, Джейми Ланистър, му помага. Бута го от кулата, Бран пада на земята и осъзнава, че трябва да направи нещо с живота си. Той става Триоката врана – магическо създание, което може да предвижда бъдещето, да се връща назад в миналото и помага светът да бъде спасен. И всичко това е заради Джейми Ланистър, този страхотен човек!“.

Почитателите на сагата са се впечатлили именно от тази фраза в разказа на Костер-Валдау – „помага светът да бъде спасен“. Те коментират, че засега Бран Старк не е направил нищо толкова величествено и полезно, което може да се сравни със „спасение на света“, затова смятат, че момчето ще има ключова роля в последния сезон и че това е спойлер.

dnes.bg

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!