Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Дони заприлича на скелет (СНИМКИ)

/
/
/
255 Views

Музикантът Дони плаши с вида си, видя gzona. Притеснени фенове се питат какво му се е случило и защо изглежда по този начин. Промяната се вижда от последните му снимки, на които изглежда като болен.

Дони е отслабнал до неузнаваемост продължава да линее с пълна сила. Визията му вече плаши не само малките деца. Наподобява на човек, прекарал последните години в Камбоджа, борейки се за залък хляб.

Дори негови приятели са озадачени от видимата промяна и немощния му и аскетичен вид „Качвам и свалям килограми. С тези промени не й омръзвам на Нели“, опитва се Дони да се шегува с драстичната промяна във външността си.

Дони заприлича на скелет (СНИМКИ)

На музиканта Добрин Векилов му се наложило да откаже шоколада, тъй като сладкото изкушение разстройвало стомаха му. Проблемът се появил късно една нощ, когато, прибирайки се от турне, го подгонил гладът. Дони, който обожава шоколад, решил да залъже глада си със сладкото блокче. За съжаление обаче, лакомството му докарало стомашен дискомфорт и болки. Ето защо певецът взел решение веднъж завинаги да се откаже от шоколадовите продукти.

„Така се закотвих на 64 килограма, колкото тежа сега и не помръдвам от тях“, признава музикантът. Повече от 20 години Дони е вегетарианец и твърди, че този начин на хранене го държи здрав и пълен с енергия.
Източник: show.blitz.bg

Остави своя коментар
Дони заприлича на скелет (СНИМКИ)
Гласувай
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Buffer
  • stumbleupon
  • Reddit

Вашият коментар

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!
%d блогъра харесват това: