Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ексклузивна новина за бащата и сина, убили бизнесмена в Нареченски бани и натикали трупа му в бидон

/
/
/
508 Преглеждания
img

Севдалин Боюклиев и синът му Марин, уличени за убийството на софийския бизнесмен Венцислав Младенов се сдобиха с обвинителен акт, научи gzona.  Двамата, в съучастие, като извършители, умишлено са умъртвили 47 годишният си съдружник, като смъртта е настъпила по особено мъчителен начин за убития и деянието е извършено с особена жестокост, пише „Трафикнюз“.

Арена на смъртта е станало стопанисваното от тримата заведение в Нареченски бани. Младенов имал съмнения за извършващи се злоупотреби от неговите съдружници и затова поставил камери в обекта. Направена е била и ревизия, при която се установили липсите. При възникнал скандал малко след 17 часа на 21 март Севдалин и Венцислав се сбили, а в ръкопашната свада не след дълго се намесил и синът на Севдалин – Марин.

Побоят е бил яростен, но все пак Венцислав е бил жив, преди да бъде завлечен в задна стая на заведението, където е бил довършен чрез силни удари с греда, крак от гардероб и тъпата част на брадва.

Последващите действия на двамата роднини обаче са повече от хладнокръвни. Те поставили найлонова торба на главата на Венцислав, завързали я с въже, сетне омотали целия труп със завеса от ресторанта, а отгоре го опаковали с плътен найлон. Намотали още един кат въжета и привързали към жертвата тежест, а след това го натикали в огромен бидон.

Така подготвеният труп те качили на колата си и го изхвърлили в река Чепеларска, на около 5 километра по-нагоре от селото, в посока Смолян. Оттам насетне, те изгорили дрехите на мъртвия и някои от своите. Изпрали и изчистили всичко останало и давали разнопосочни версии за събитията от вечерта пред близки и роднини.

Междувременно близките на Венцислав обаче започнали да се притесняват, че не могат да се свържат с него – телефонът му бил изключен, а това било крайно нетипично за него. След няколко дни те вече с право се усъмнили и на 25 март подали сигнал в 9-то РПУ в София по повод безследното му изчезване. От полицията те потеглили към Нареченски бани, където отишли право в заведението и поискали отговор какво се е случило с техния близък.

Именно те открили захвърлената камера от заведението, на която бил запечатан побоят. По-късно полицията установила, че тя е изтръгната от стената, която после е била замазана – отново за прикриване на следите.

Софийски експерти са успели да възстановял уличаващият запис, който заковава двамата понастоящем арестувани и обвинени за убийство – Севдалин и Марин. Така се стигнало до полицейските действия в района и откриването на изхвърленото тяло в хладните води на река Чепеларска на 26 март, както и до ареста на Севдалин и Марин. Според разследващи мотивът за убийството е неуредени финансови отношения.

Според съдебномедицинската експертиза причината за смъртта на бизнесмена е в резултат на нанесени три удара с тъпата част на брадва, довели до тежка черепно-мозъчна травма, блокираща жизнените функции на пострадалия и аспирация на кръв в белите дробове, довела до асфиксия, което дава основание да се приеме, че смъртта е настъпила по особено мъчителен за него начин.

Самият механизъм на причинените телесни увреждания – множество удари по цялото тяло, глава и крайници на пострадалия, сочат на извода, че убийството е извършено с особена жестокост.

Севдалин Боюклиев и синът му Марин са с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Източник: БЛИЦ

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!