Home » ЗАБАВНО » Ето какво трябва да направите още днес, за да привлечете богатството в дома си
Ето какво трябва да направите още днес, за да привлечете богатството в дома си
Ето какво трябва да направите още днес, за да привлечете богатството в дома си

Ето какво трябва да направите още днес, за да привлечете богатството в дома си

Как да привлечем късмет и богатство в дома?

С помощта на китайската философия Фън Шуй могат да се привлекат повече пари и по-добри възможности за бизнес. Счита се, че парите са свързани с най-близкия ляв ъгъл на всяка една зона. Основната зона е най-южния ъгъл на апартамента ни, но съществуват и зони на финансите във всяка стая, кабинет, спалня и кухня в дома ни. Според Фън Шуй, за да се изпълни всичко това, е необходимо да спазим няколко елементарни и бързи съвети.

1. Изчистете и подредете тези зони. Ако се отървем от ненужните вещи ще привлечем положителна финансова енергия.

2. Поправете всички неща, които са счупени или нефункционални. Всичко, което не работи, трябва да се премахне от това пространство, а и като цяло от дома ни.

3. Изпълнете тези зони със символи на богатството. Такива символи са например монетите, бамбук на щастието или друг предмет, който символизира богатството. Те могат да бъдат и лични символи, като снимка на луксозен дом, скъп модел на яхта или луксозна кола, които бихте искали да притежавате.

4. Финансовата зона в дома запълнете с цветове в зелено и лилаво. Зеленият цвят символизира жизнеността и растежа, докато виолетовото е цветът на богатството.

5. Обърнете внимание на това как се отнасяте към парите в ежедневието си. Съхранявате ли парите си неподредени и хаотично разхвърляни в джобовете си?! От портфейла си изхвърлете всичко, което не ви е потребно. Поставете парите си подредени в него, а към всяка сума и сметка се отнасяйте така, като че ли тя е от голямо значение за вас.

6. Ако откажете да се занимавате с парите, те също се отказват от вас. Поради това се отнасяйте с уважение към дребните суми, плащайте си редовно сметките и не пилейте ненужно парите си.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*