Home » ИСТОРИИ » Ето как сами много точно да гадаете за бъдещето си с ориз
Ето как сами много точно да гадаете за бъдещето си с ориз

Ето как сами много точно да гадаете за бъдещето си с ориз

Едно от най-точните домашни гадания се осъществява само с помощта на ориз. Чрез този метод всеки може да получи точен отговор на въпрос или дилема, които го терзаят. Тази техника дава възможност да получим информация за питания като: „Ще се сбъдне ли желанието ни?“, „Трябва ли да приема предложение?“, „Трябва ли да очаквам скоро богатство?“ и т. н. За ритуала са необходими само бяла свещ, стъклен съд с едър ориз, лист хартия и химикалка.

Необходимо е да запалите свещта и да поставите съда с ориз пред себе си. После трябва кратко да формулирате въпроса, който ви интересува, така че отговорът да е или „да“, или „не“. Посочете задължително и периода от време (например „Ще си купя ли кола за една година?“). Необходимо е да се напише въпросът на хартия и да се хвърли в съда, след което с ръката си разбъркайте добре ориза. След това трябва да се съсредоточите върху пламъка и мислено повтаряйки въпроса си, да извадите шепа оризови зърна.

Желателно е веднага да ги хвърлите на масата и да ги преброите. Ако зърната са нечетен брой, тогава отговорът е „не“. Ако зърната са четен брой, то отговорът е „да“. За да си осигурите желания резултат от ритуала, оризът, с който сте гадали, трябва да се сготви и да се яде. В случаите, когато отговорът е „не“, зърната е добре да се закопаят под някое дърво.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*