Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ето как се удължава живота и се регенерират всички клетки в организма!

/
/
/
1931 Views

Тя е описана още от Авицена ( персийски лекар, философ, учен, поет и музикант, естествоизпитател), който е считал, че една от най-важните причини за стареенето на организма е “изсушаване на тялото”.

С това се съгласява и съвременната медицина: с възрастта количеството вода в организма намалява.

Това води до сгъстяване на кръвта и лимфната течност, намаляване на еластичността на кожата, мускулите, главоболие, болки в ставите и така нататък.

Водата е носител на енергия и информация, а всеизвестен факт е, че нашето тяло е изградено основно от вода. Много енергийни практики са единствено възможни, ако в организма има достатъчно количество вода. И най-важното: водата записва всякаква информация, било тя добра или лоша. За здравето е полезна само положително заредена вода!

И ето я тайната: сутрин веднага като станете, пийте леко топла вода около 40 градуса. Пийте колкото можете: 1, 2, 3 чаши. Ако не сте свикнали започнете с няколко глътки и всеки ден увеличавайте дозата.

Защо е полезна именно такава вода? Тя още се нарича “бърза вода” – не изисква да се обработва от храносмилателния тракт, а попада директно в тънките черва и премахва всякакви токсини и шлаки. Водата директно попада в между клетъчното пространство, а не вътре в клетките, раздвижва кръвта и лимфната течност , намалява съдържанието на холестерол и захар в кръвта.

Според тибетската медицина водата има благоприятен ефект върху нервната система-позволява да се освободите от стреса. Те имат една известна поговорка: след стресова ситуация пийнете чаша гореща вода. Това ще ви предпази от негативни последици за тялото.

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Gzona.eu във Facebook
error: Content is protected !!