Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ето как се удължава живота и се регенерират всички клетки в организма!

/
/
/
2080 Преглеждания
img

Тя е описана още от Авицена ( персийски лекар, философ, учен, поет и музикант, естествоизпитател), който е считал, че една от най-важните причини за стареенето на организма е “изсушаване на тялото”.

С това се съгласява и съвременната медицина: с възрастта количеството вода в организма намалява.

Това води до сгъстяване на кръвта и лимфната течност, намаляване на еластичността на кожата, мускулите, главоболие, болки в ставите и така нататък.

Водата е носител на енергия и информация, а всеизвестен факт е, че нашето тяло е изградено основно от вода. Много енергийни практики са единствено възможни, ако в организма има достатъчно количество вода. И най-важното: водата записва всякаква информация, било тя добра или лоша. За здравето е полезна само положително заредена вода!

И ето я тайната: сутрин веднага като станете, пийте леко топла вода около 40 градуса. Пийте колкото можете: 1, 2, 3 чаши. Ако не сте свикнали започнете с няколко глътки и всеки ден увеличавайте дозата.

Защо е полезна именно такава вода? Тя още се нарича “бърза вода” – не изисква да се обработва от храносмилателния тракт, а попада директно в тънките черва и премахва всякакви токсини и шлаки. Водата директно попада в между клетъчното пространство, а не вътре в клетките, раздвижва кръвта и лимфната течност , намалява съдържанието на холестерол и захар в кръвта.

Според тибетската медицина водата има благоприятен ефект върху нервната система-позволява да се освободите от стреса. Те имат една известна поговорка: след стресова ситуация пийнете чаша гореща вода. Това ще ви предпази от негативни последици за тялото.

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!