Home » КЛЮКИ » Ето кой е бил мъжът на застреляната Станка Марангозова
Ето кой е бил мъжът на застреляната Станка Марангозова
Ето кой е бил мъжът на застреляната Станка Марангозова

Ето кой е бил мъжът на застреляната Станка Марангозова

47-годишната Станка Марангозова, която беше застреляна в столичния квартал „Младост 1“ снощи, е заживяла със сарафа Динко Геров след фиаското с нейната финансова пирамида. 49-годишният мъж е израснал в апартамента в блок 18, пред който беше застреляна любимата му. Това разказаха съседи на двойката, която заживяла там преди 3 години, съобщава TrafficNews .

До тогава жилището на осмия етаж се отдавало под наем от родителите на Динко, които заживяли другаде. Съседите описват приятеля на Станка като много ведър и позитивен.За разлика от мълчаливата и необщителна Марангозова, той бил словоохтлив и разговарял с всички обитатели от входа, с които се познавал още като дете. Именно Динко първи видял застреляната Станка в колата й пред блока. От разказите на съседите стана ясно, че мъжът е бил съсипан от случилото се. Цяла вечер плакал и не можел да намери обяснение защо приятелката му е убита. Той нямал никакви конкретни подозрения, станало ясно при разпита му. Полицията разчита много на показанията му, за да намери някаква следа към убиеца.

Екипът на изданието не успял да открие Динко, а в апартамента му никой не отговарял на позвъняванията през целия следобед. Никой от живеещите в 18 блок не подозирал, че в миналото си Станка се е занимавала с измами и дори има заведени дела срещу нея. Повечето се отнасяли със съчувствие към нея, защото разбрали, че са й открили левкемия и затова трябва да ходи на химиотерапия. Жената винаги била облечена в скъпи и стилни дрехи. Излизала рано от апартамента и се прибирала към 17-18 часа. Избягвала контактите със съседите си, поздравявала и отминавала.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*