Home » КЛЮКИ » Ето това са наследниците на Лили Иванова
Ето това са наследниците на Лили Иванова

Ето това са наследниците на Лили Иванова

Милионите на Лили Иванова ще бъдат разделени на 4, узна HotArena.

Примата на БГ естрадата няма свои наследници, но като такива приема внучетата на сестра й Магда. Каката на звездата има две дъщери – Мария и Радмила и всяка от тях е родила по две деца – две момиченца и две момченца. Всички те се обръщали към Лили с „бабо“, но неин любимец бил най-големият – Иван. Хора от обкръжението й издават, че негова снимка дълго време красяла дисплея на телефона й.

Иван има талант в рисуването и на празници не пропуска да я зарадва с ръчно направени картички и картини. Напук на слуховете, че цепи стотинката на две, Лили се грижи всеотдайно за сестра си Магда, която е с оскъдна пенсия. Звездата дори купила апартамента, в който живее сестра й. Освен това често правела подаръци на племенничките си и децата им и била в чудесни отношения с тях.

Скандали за имоти в семейството няма, а преди време стана ясно, че Лили е откупила от племенничката си Мария общ семеен имот в тодния на певицата Кубрат. Не е тайна, че спечеленото през годините Лили предвидливо е инвестирала в рузарски имоти. Стойността им по пазарски цени днес надхвърля няколко милиона лева, пише Ретро.

Легендата притежава луксозна мансарда в идеалния център на столицата, апартамент в затворен комплекс във Варна, както и луксозен имот край София. През 2005 тя се сдоби с мезонет във вилната зона на Варна. Последната й сделка е от 2009, когато си купи апартамент от 137 кв.м. в местността Кръстова вада. За жилището платила малко над 200 бона. И до момента обаче обитава легендарния си апартамент на улица Оборище, където направи основен ремонт през лятото.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*