Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗАБАВНО / Жената от тази зодия кара всички да й се възхищават, но малцина се осмеляват да й бъдат приятели!

Жената от тази зодия кара всички да й се възхищават, но малцина се осмеляват да й бъдат приятели!

/
/
/
142 Преглеждания

Тя на пръв поглед изглежда опасна и строга, но когато я опознаете по-добре, ще осъзнаете, че тя е жена, която си струва да имате до себе си – тя е зодия…

Скорпион .

Скорпионът е много лоялен и стабилен. Верността е много важна за живота й и това е една от характеристиките. Можете да се доверите на Скорпион – никога не дава лъжливи обещания.

Жените Скорпионите са независими хора, които обичат свободата си. Тя прави това, което тя мисли, че е правилно и не е склонна да слуша другите.

Скорпионът знае точно какво иска в живота – тя е много амбициозна и когато си поставя цел, тя не се отказва от нея. Разумно взема решения и е наясно с способностите си. Дамите, които са родени в този знак, много забелязват подробностите. Те оценяват добре хората и ситуациите. Може да се каже, че Скорпионите имат огромна интуитивна способност.

loading...

Жената Скорпион е изпълнена с страст за всичко, което прави и когато тя наистина е влюбена в някого, тя ще направи всичко, за да бъде той щастлив.

Скорпионът може да бъде и лош, но ако не го измамите или нараните, никога няма да видите тъмната му страна. От друга страна, ако си играете с огъня, той ще превърне живота ви в истински ад – затова много хора се страхуват от него./ e-vesti.com

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar