Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ИСТОРИИ / Жена научила, че й остават само още 2 години живот: Разбрала се с децата и ето какво направила!

Жена научила, че й остават само още 2 години живот: Разбрала се с децата и ето какво направила!

/
/
/
1163 Преглеждания

Англичанката Анабел Ночири е професор по изкуство, която миналата година научила, че развива рак на костите, който е достигнал четвърто ниво, научи gzona.eu.

Преди седем години преборила с рак на гърдата , но две години по-късно усетила силна болка в крака. Лекарите са установили, че туморът се е върнал в бедрото.

„Направих списък с желания, първото нещо е да оставя съпруга си. Имах добър живот, но се чувствах в капан и исках да се освободя. Знаейки, че ми остава още малко време, не можех остатъка от живота си да прекарам работейки като домакиня!“, искрена е Анабел.

Преди да реши да го напусне, тя разговаряла с децата си. Тя им казала, че не може да приключи брака си без тяхната благословия. От наследените пари купила апартамент, а след това съобщила на съпруга си, че си тръгва.

„Мислех, че е само преходна фаза и че аз ще се върна, но наистина не исках остатъка от живота си да прекарам в кухнята като вечерям, исках да се освободя. Не го напуснах, за да бъда с някой друг, но оттогава имам много щастлив любовен живот, и той си намери друга и също е щастлив.“, продължава Анабел.

loading...

Разводът е само една точка в списъка с желания. Анабел се върнала на рисуването, ходи на салса и пътувания.

„Не исках, след като получа рак, да продължа да бъда скучна личност. Поради това станах много по-смела жена, която не се страхува от нищо.“

Когато лекарите й казали лошата новина, била много ядосана на Бог и спряла да ходи на църква, но по-късно приела ситуацията, в която се намира, и сега живее щастливо.

lekuvai.bg

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar