fbpx
Home » ИСТОРИИ » Животни превзеха градове под карантина (СНИМКИ)
Животни превзеха градове под карантина (СНИМКИ)

Животни превзеха градове под карантина (СНИМКИ)

В страни като Италия, Тайланд и Япония присъствието на животни по улиците се е увеличило, защото няма хора.

Милиони градски жители останаха в домовете си заради карантината, въведена като мярка за предотвратяване на разпространението на Covid-19. Социалните мрежи или добрите книги са само част от пътя за преминаване през тази криза, но природата донесе неочаквана последица от забраната за излизане на улицата.

Присъствието на диви животни в градовете се е увеличило в някои страни. Те се разхождат без страх, защото почти няма хора.

В японски град царуват елени

Нара е град, известен с парка си с елени, но някои започнаха да излизат на улиците в търсене на храна. Улиците на този град обикновено са претъпкани с туристи, а снимките на елените, живеещи в Нара, са сред най-големите атракции. Хората обикновено ги хранят с бисквити. През последните седмици броят на посетителите в парка намаля, така че елените нямат друг избор, освен да търсят храна по улиците

В Twitter бяха публикувани редица снимки на елени, което шокира и плаши жителите на Нара. Някои потребители казват, че е забавно да се види това нашествие в града.

Маймуни в Тайланд

Второто видео показва гладуващи маймуни на градския площад Лопбури, Тайланд.

Животни и в Италия

Италия е една от страните, които са най-засегнати от коронавируса. Много градове са напълно изолирани заради пандемията, а социалните медии разпространяват снимки, на които се виждат овце, глигани и коне, разхождащи се по безлюдните улици, съобщава Bored Panda.

Италианец публикува снимка, на която се виждат коне, които свободно се разхождат по улиците на неговия град.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*