Home » ИСТОРИИ » Животни превзеха градове под карантина (СНИМКИ)
Животни превзеха градове под карантина (СНИМКИ)

Животни превзеха градове под карантина (СНИМКИ)

В страни като Италия, Тайланд и Япония присъствието на животни по улиците се е увеличило, защото няма хора.

Милиони градски жители останаха в домовете си заради карантината, въведена като мярка за предотвратяване на разпространението на Covid-19. Социалните мрежи или добрите книги са само част от пътя за преминаване през тази криза, но природата донесе неочаквана последица от забраната за излизане на улицата.

Присъствието на диви животни в градовете се е увеличило в някои страни. Те се разхождат без страх, защото почти няма хора.

В японски град царуват елени

Нара е град, известен с парка си с елени, но някои започнаха да излизат на улиците в търсене на храна. Улиците на този град обикновено са претъпкани с туристи, а снимките на елените, живеещи в Нара, са сред най-големите атракции. Хората обикновено ги хранят с бисквити. През последните седмици броят на посетителите в парка намаля, така че елените нямат друг избор, освен да търсят храна по улиците

В Twitter бяха публикувани редица снимки на елени, което шокира и плаши жителите на Нара. Някои потребители казват, че е забавно да се види това нашествие в града.

Маймуни в Тайланд

Второто видео показва гладуващи маймуни на градския площад Лопбури, Тайланд.

Животни и в Италия

Италия е една от страните, които са най-засегнати от коронавируса. Много градове са напълно изолирани заради пандемията, а социалните медии разпространяват снимки, на които се виждат овце, глигани и коне, разхождащи се по безлюдните улици, съобщава Bored Panda.

Италианец публикува снимка, на която се виждат коне, които свободно се разхождат по улиците на неговия град.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*