Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Жоро Шопа предаден от Стайко Стайков, след като го обрал с 1 млн. евро на комар

/
/
/
234 Views

Стайко Стайков, синът на алкохолния олигарх Миню Стайков стои в дъното на зрелищните арести в курортното селище Кабрера де Мар край Барселона от миналата седмица. Припомняме, че арестувани бяха дясната ръка на Евелин Банев-Брендо, Георги Семерджиев, и издирваните от миналата есен Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Ключова роля за арестите е изиграл бившият зет на Арабаджиеви – Стайко Стайков, разкрива седмичник, позовавайки се на високопоставен представител на родните служби. 30-годишният син на Миню Стайков също бе издирван месеци наред от прокуратурата и Интерпол заради обвинения, че е ръководил заедно с баща си нелегални фабрики за цигари.

Ако се вярва на мълвата, която се носи из структурите на МВР, Стайков-джуниър е договорил с високопоставени прокурори свободата си срещу ангажимент да предостави на родните власти точна информация къде се укриват Арабаджиеви. Освен това Стайко Стайков е във война и с Жоро Шопа, който му кумува на сватбата с Алекс Арабаджиева. В основата на конфликта им е комарджийски загуби на Стайко, натрупани за два месеца през 2016 г. Синът на Миню загубил близо 1 милион евро, но в последствие установил, че е бил мамен от кума си Семерджиев с изпилени зарчета.

Според източници на изданието, родната прокуратура е постигнала договорка с испанските власти за размяна на Семерджиев, Ветко и Маринела с издирвания от тях топтрафикант Хорхе Арбиза. 43-годишният испанец бе арестуван във Варна само преди дни, след като се укривал в Морската столица близо година. Абриза ще бъде екстрадиран в Испания до месец, а до средата на април се очаква у нас да бъдат върнати и обитателите на вилата с кулата в Кабрера де Мар.

ПИК

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Gzona.eu във Facebook
error: Content is protected !!