Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗА ЖЕНИТЕ / Защо не трябва да купувате на старо кола, карана предимно от жена

Защо не трябва да купувате на старо кола, карана предимно от жена

/
/
/
212 Преглеждания

Много шофьори са на мнение, че при търсене на употребявани превозни средства е по-добре да се даде предимство на колите, карани от жени. Доводът им е, че те шофират по-внимателно от мъжете и колите им са по-запазени. Съответства ли на реалността обаче тази теория –  gzona потърси отговора за вас.

ТУК И ТАМ

Не е тайна, че поради естествените им особености преобладаващото мнозинство от шофьорките имат сериозни затруднения с паркирането и маневрирането. Поради това почти всички автомобили на вторичния пазар, които са били управлявани от жени, са удряни, макар и леко. Намирането на лека кола с непокътнати брони, огледала и прагове – ако това играе важна роля за вас – ще е по-лесно да огледате автомобили, карани от мъже.

ЗАКЪСНЯЛА РЕАКЦИЯ

Не са силни момичета и в технологиите: рядкост са шофьорките, които знаят колко и най-важното – къде се налива антифриз. Освен това много дами не обръщат внимание на почуквания, стържене и други нехарактерни за колата звуци, сигнализиращи за една или друга неизправност . Те се сещат за това, една когато колата се счупи и трябва да се откара с евакуатор до сервиза. Мъжете се по внимателни към железните коне.

loading...

ДОБРЕ ДОШЛИ

Жените винаги са добре дошли в автосервизите. И не само защото е по-приятно да се общува с тях. Най-важното е, както бе споменато по-горе, че те са на ти с технологиите, което означава, че могат лесно да им пробутат части „втора ръка” и да им надпишат тлъста сметка, без да е свършена дори половината от договорената работа.

ТОЧНИ СМЕТКИ

„Момичетата шофират значително по-малко“, казват псевдо-експерти в областта на употребяваните автомобили. Така ли е наистина? Мъжете използват личен транспорт предимно, за да отидат на работа и понякога на лов или риболов . Що се отнася до жените, те се скитат не само до офиса, но и във фитнес клубове, салони за красота, пазаруване три пъти седмично, разкарват в клиники и училища … Като цяло, навъртат доста повече километри и то в градски условия, където колата се амортизира по-бързо./auto.blitz.bg

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar