Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Зрителите на „Капките”: Не искаме Рачков, писна ни от инфантилните му смешки!

/
/
/
279 Views

Зрителите на шоуто за имитации „Като две капки вода” са възмутени от поведението на Димитър Рачков като водещ, научи HotArena. В интернет форумите широко се коментират маниерите му на поведение и дори феновете му са категорични, че преиграва ужасно. Почитатели на шоуто изливат недоволството си от постоянните му подскоци и кълчене по сцената, както и логореята му.

Именно заради безкрайните му импровизации в последния лайф на 11 март се стигна до тъпа ситуация – не достигна времето за всички участници да натиснат бутона на късмета и предаването бе прекъснато заради закъсняващата вечерна емисия новини. Тегленето бе направено в сряда сутринта в „На кафе”, пише „Уикенд“.

„Няма ли кой да укроти Рачков? Държи се като клоун. Имам чувството, че освен заучените две-три мимики, пет фрази и брадясали инфантилни смешки, няма какво друго да предложи. Какъвто е в „Капките”, такъв и по сватби, и по частни партита. Едни и същи лафове и подскоци до втръсване!”, недоволстват зрители. Най-гневните от тях гледали предаването само на запис, за да може да пропускат рекламите и скечовете на комика.

ХотАрена

Остави своя коментар
Зрителите на „Капките”: Не искаме Рачков, писна ни от инфантилните му смешки!
5 (100%) 2 vote[s]
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Gzona.eu във Facebook
error: Content is protected !!