Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ивон на Анелия с огромен дефект! Певицата се видя в чудо да търси специалист!

/
/
/
714 Views

Анелия взе решение, свързано с дъщеря й Ивон. Изпълнителката е убедена, че това е точният момент за разрешаване на проблема. Взискателната родителка не е никак доволна от френското „Р“ на щерка си.

Анелия се е заела с издирването на опитен логопед, който да помогне на Ивон.

Досега щерката на пайнерката, успяваше да прикрие този дефект.
Но откакто реши да тръгне по стъпките на майка си, той лъсна в пълния си блясък. Ивон не се срамува от начина си на говорене. Но за майка й това е проблем. Приближени до нея коментират, че Анелия е изключително взискателна и иска този дефект да бъде отстранен възможно по-скоро.

Пайнерката е обсъдила проблема и с бащата на Ивон. Коко Динев подкрепя напълно Анелия по въпросите, свързани с възпитанието на щерка им. Бизнесменът е дал пълна свобода на певицата. Той ще покрие курса на Ивон при логопеда, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Както вече стана ясно, преди седмица бизнесменът стана родител за четвърти път. Коко Динев се сдоби с още една дъщеря. Любимата му Тони го дари с момиченце. Бившият футболен бос вече е горд родител на три момичета и един син. От Емилия той има син на име Иван и дъщеричка Мира.

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Gzona.eu във Facebook
error: Content is protected !!