Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Начало / ЗА ЖЕНИТЕ / Изпитан ритуал може да сбъдне всичките ви желания! Ето как се прави!

Изпитан ритуал може да сбъдне всичките ви желания! Ето как се прави!

575 Преглеждания

Окултното царство и светът на магиите познава много видове, които биха могли да допринесат или навредят на нещо или някого. Съществуват магии за любов, за семейно благополучие, за здраве, за служебен успех и т.н.

Магията за пари сякаш е най-примамлива първо понеже в често случаи е еднолично насочена към вас и второ, понеже не би могла да навреди на никого, или поне така гласят магьосническите постулати.

От незапомнени времена един от най-известните талисмани за късмет и най-вече пари е прилепът.

Това животно притежава мощни магически качества и това го прави една от универсалните съставки за разни ритуали и талисмани . Смята се, че прилепът обладава трансформираща, възраждаща и привличаща енергия, несравнима с никое друго магическо средство, що се отнася до късмет, любов и пари. Талисманът прилеп помага за намиране на изход в безизходни ситуации.

В традицията на българските чародеи, има особен ритуал , който се изпълнява само при пълнолуния, за да се събуди магическата силата на прилепа. Освен, че луната е необходимо да е пълна, ритуалът се прави точно в определена част от денонощието. Ритуалът и заклинанието е необходимо да останат дълбока тайна. Прилепът се изсушава и от него се правят талисмани. Ако ли не той се използва за конкретни магически заклинания.

Сред главните свойства на талисманите, направени от прилеп е способността им да привличат богатството под формата на пари, придобивки и т.н. Те насочват енергията в полза на притежателя си в насока той да добие всичко, което иска. Ако смятате, че един обикновен талисман няма да помогне по пътя към забогатяването, бихте могли да използвате следното заклинание за пари. То също се изпълнява само при пълнолуние.

Трябва да напълните с вода едно метално котле, на чието дъно поставяте сребърна монета. Котлето е нужно да е положено така, че лунната светлина да го облива изцяло. Идеята е да положите върху него ръце така, все едно събирате символично лунното сребро.

Успоредно с това изговорете следното заклинание:

Любяща Кралице на Луната,
прати богатство и разкош,
сребро и злато във ръката,
туй аз те моля в тази нощ.
Заклинанието се повтаря три пъти, след което водата се излива по земята.
Вярно или не, предценете сами!

Остави своя коментар
loading...
СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar