fbpx
Home » ЗДРАВЕ » Използвайте студен душ при паник атаки и страхова невроза
Страховата невроза и психическите болести са бич №1 на нашето време. Специално за лечението на страховата невроза, която често връхлита и млади, и стари вследствие на стрес и напрежение, лечителката Станка Железчева препоръчва обливни вани със студена вода. За целта трябва да се вземе по-дълбоко корито или леген, който да събира 20-30 литра вода. Жените трябва да седнат на малко столче, поставено в съда, докато мъжете направо трябва да се потопят във водата. Краката трябва да останат отвън и дори да са обути или завити с одеяло. Водата следва да е около 20 градуса. Тези, които не могат първоначално да свикнат с тази температура, може да започнат с по-топла вода – затоплена до 28 градуса, като постепенно с всеки следващ ден намаляват температурата ѝ с един градус. След това с хавлиена кесия се загребва от водата и тялото се облива от пъпа надолу. Процедурата се прави всеки ден, а при по-тежките случаи – по 2-3 пъти дневно. Терапията продължава в течение на месеци. Така тялото се пречиства от всякакви токсини, които излизат през кожата на корема. Станка обяснява, че няма опасност да се изстине при тези процедури, тъй като кожата около корема е много добре кръвоснабдена. Тези водни бани помагат не само при страхова невроза, но и при безсъние, белодробни, чревни и сърдечни болести, лошо храносмилане, заболявания на пикочния мехур и бъбреците, при епилептични спазми, при душевни и психични проблеми и още много други страдания. Лечителката споделя веруюто, че всички болести имат една и съща основа – натрупването в организма на вредни вещества, къде от мръсния въздух, къде от лошата храна и т.н.

Използвайте студен душ при паник атаки и страхова невроза

Страховата невроза и психическите болести са бич №1 на нашето време. Специално за лечението на страховата невроза, която често връхлита и млади, и стари вследствие на стрес и напрежение, лечителката Станка Железчева препоръчва обливни вани със студена вода.

За целта трябва да се вземе по-дълбоко корито или леген, който да събира 20-30 литра вода. Жените трябва да седнат на малко столче, поставено в съда, докато мъжете направо трябва да се потопят във водата. Краката трябва да останат отвън и дори да са обути или завити с одеяло. Водата следва да е около 20 градуса.

Тези, които не могат първоначално да свикнат с тази температура, може да започнат с по-топла вода – затоплена до 28 градуса, като постепенно с всеки следващ ден намаляват температурата ѝ с един градус.

След това с хавлиена кесия се загребва от водата и тялото се облива от пъпа надолу. Процедурата се прави всеки ден, а при по-тежките случаи – по 2-3 пъти дневно. Терапията продължава в течение на месеци. Така тялото се пречиства от всякакви токсини, които излизат през кожата на корема.

Станка обяснява, че няма опасност да се изстине при тези процедури, тъй като кожата около корема е много добре кръвоснабдена. Тези водни бани помагат не само при страхова невроза, но и при безсъние, белодробни, чревни и сърдечни болести, лошо храносмилане, заболявания на пикочния мехур и бъбреците, при епилептични спазми, при душевни и психични проблеми и още много други страдания. Лечителката споделя веруюто, че всички болести имат една и съща основа – натрупването в организма на вредни вещества, къде от мръсния въздух, къде от лошата храна и т.н.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*