Ирена Милянкова отново зарязана! Моделката се реши на грандиозна промяна, вместо да изпада в депресия

Ирена Милянкова отново зарязана! Моделката се реши на грандиозна промяна, вместо да изпада в депресия

КЛЮКИ

Ирена Милянкова не крие, че е съсипана заради проваления си втори брак

Ирена Милянкова се пусна без капка грим. Бившата моделка и многодетна майка изглежда съсипана и много тъжна, че и втория й брак се провали.

Милянкова не крие тревогите си, че за втори път се оказва зарязана и предадена жена и не можа да постигне семейно щастие въпреки, че е майка героиня и роди шест деца. Които отглежда сама. Според някои заради наследниците си тя е останала без сили.

Но явно не е така защото макар, че живота й не върви по план, красивата разградчанка не се предава. Става ясно, че освен, че ще си промени семейния статус на разведена жена, тя ще смени и професията си.

Вместо да дефилира по червения килим и да се снима за реклами моделката се е захванала с нещо много по-сериозно. Както се казва красотата и младостта са до време затова Ирена ще започне да учи поредно висше образование.

Тя смята да завърши педагогика, предават от ХотАрена. Но никой не знае защо хубавицата е решила да се занимава с тази наука. Дали заради самата професия и да стане преподавател или пък заради многото си деца. С които трябва да се справя съвсем сама.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *