fbpx
Home » КЛЮКИ » Констанин влезе в болница
Констанин влезе в болница

Констанин влезе в болница

Константин изплаши своите почитатели, като пусна снимка от Пета столична болница в София, на която е на системи.

„Загазих в неподходящи времена, но за щастие попаднах в ръцете изключителни професионалисти. С този пост искам най-сърдечно да благодаря на целия екип от медицински специалисти от 2-ро хирургично отделение в 5-та МБАЛ и по-специално на д-р Атанас Първов за своевременна реакция и грижите положени за мен!

С уважение и признателност”, написа в инстаграм изпълнителят. Пред “България днес” той разкри, че е бил опериран от херния. Галена и Преслава бяха първите, които му пожелаха бързо възстановяване, а сред благопожеланията беше и това на бившия на Райна-боеца Валери Тюлеков. Явно двамата баджанаци имат добри отношения, както подобава на цивилизовани хора.

Коцето е прекарал само една нощ в болницата, след което е предпочел да се прибере за домашно лечение. “Вкъщи се чувствам най-добре. Жената и децата много се грижат за мен. Поне един месец трябва да се възстановявам. Мислех да тренирам вкъщи, но явно няма как да се случи”, сподели той.

Певецът разкрива, че е получил стотици обаждания и съобщения дали не е болен от коронавирус и ги успокоил, че става въпрос за друг медицински проблем. “Мисля си, че най-вероятно вече съм изкарал и коронавируса. В началото на годината бях в Тайланд, когато болестта вече беше много сериозна. След това имах участия, кръстосвах из цялата страна. Имам силна имунна система и най-вероятно съм го изкарал без да имам симптоми.”, разкрива още звездата.

“Имах планирани участия дори за 2022, но осъзнах, че трябва да забавя темпото, че се преработва. Със съпругата ми Надя преоткрихме щастието за втори път. Покрай ангажиментите ми не осъзнавахме колко се обичаме. Щастлив съм и с децата край мен.”

Певецът е убеден в положителния изход на цялостната кризисна ситуация и призовава хората да са по-отговорни към здравето си и да не живеят с мисълта, че са безсмъртни.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*