Home » ЗДРАВЕ » Котката от порода сфинкс лекува ревматизъм
Котката от порода сфинкс лекува ревматизъм

Котката от порода сфинкс лекува ревматизъм

За това животно казват, че вече не е котка, но все още не е човек – същество, което се намира някъде по средата. Опитайте да погалите сфинкс или да го вземете на ръце – онова, което ще усетите, е толкова приятно и необичайно, че няма да ви се иска да се разделите никога с това странно създание. Клиновидна муцунка, големи уши, полузатворени очи и горещо тяло с нежна и абсолютно лишена от козина кожа.

Към този толкова загадъчен вид се добавя и здрава нервна система, безстрашие, суперобщителност и потресаваща нежност към стопаните. Отсъствието на козина си има своите плюсове: всичко у вас ще бъде абсолютно чисто, а само си представете един ден, прекаран заедно с персийска котка (а ако имате и алергия…).

Но най-важното е, че сдобивайки се със сфинкс, вие едновременно “улучвате два заека” – екзотичното същество влияе много благотворно на болния от ревматизъм човешки организъм, успокоява болките и напрежението в мускулите. Безпогрешно открива огнището на болестта и се настанява именно там, за да лекува.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*