Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Край с Мартин Карбовски: Май е време да се простим…! (шокът е огромен)

/
/
/
2269 Преглеждания
img

Мартин Карбовски е тотално съсипан, не е на себе си!

Страшен срив за журналиста Мартин Карбовски. Последният не е на себе си, след като социалната мрежа Фейсбук заличи почти всичките му профили. Ето как изригна Мартин преди часове:

„Аз се казвам Мартин Карбовски и май е време да се простим… Корпорацията Фейсбук току що изтри или заличи профилите Мартин Карбовски, Lentata.com, Отечествен фронт и Front.bg.

Не ни се дава обяснение, просто пишат, че – съдържанието не е налично в момента. В тези профили имаше 500 К абоната на Фейсбук, които следяха нашата журналистическа дейност. Нямаме обяснение, но заедно с това разбираме какво се случва.

Това е новият бото-фашизъм. Те не искат различни мнения, забраняват думи и цели теми. Не им харесват някои сайтове и не искат да ни има.

Но нас ни има и ще ни има. Могат да ни забранят медии, но не могат да забранят журналистиката. Четете на сайта lentata.com съдържанието, което ги плаши и дразни. Човек е толкова голям, колкото са големи враговете му.

Отдавна трябваше да го напишем. ФЕЙСБУК е фалшива форма на свобода. Корпорцията разполага с алгоритми, с които контролира съдържанието на платформата.

Когато някои идеи и тези се разпространят по естествен път, заради значимостта си, ФЕЙСБУК не се свени просто да изтрие без обяснения“, заяви категорично омерзеният Карбовски.

Клюки бг

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!