Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Начало / КЛЮКИ / Край с Мартин Карбовски: Май е време да се простим…! (шокът е огромен)

Край с Мартин Карбовски: Май е време да се простим…! (шокът е огромен)

2369 Преглеждания

Мартин Карбовски е тотално съсипан, не е на себе си!

Страшен срив за журналиста Мартин Карбовски. Последният не е на себе си, след като социалната мрежа Фейсбук заличи почти всичките му профили. Ето как изригна Мартин преди часове:

„Аз се казвам Мартин Карбовски и май е време да се простим… Корпорацията Фейсбук току що изтри или заличи профилите Мартин Карбовски, Lentata.com, Отечествен фронт и Front.bg.

Не ни се дава обяснение, просто пишат, че – съдържанието не е налично в момента. В тези профили имаше 500 К абоната на Фейсбук, които следяха нашата журналистическа дейност. Нямаме обяснение, но заедно с това разбираме какво се случва.

Това е новият бото-фашизъм. Те не искат различни мнения, забраняват думи и цели теми. Не им харесват някои сайтове и не искат да ни има.

Но нас ни има и ще ни има. Могат да ни забранят медии, но не могат да забранят журналистиката. Четете на сайта lentata.com съдържанието, което ги плаши и дразни. Човек е толкова голям, колкото са големи враговете му.

Отдавна трябваше да го напишем. ФЕЙСБУК е фалшива форма на свобода. Корпорцията разполага с алгоритми, с които контролира съдържанието на платформата.

Когато някои идеи и тези се разпространят по естествен път, заради значимостта си, ФЕЙСБУК не се свени просто да изтрие без обяснения“, заяви категорично омерзеният Карбовски.

Клюки бг

Остави своя коментар
loading...
СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar