Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Красивата съпруга на вицепремиера Дончев отново нагорещи мрежата с изказване за ромите!

Красивата съпруга на вицепремиера Дончев отново нагорещи мрежата с изказване за ромите!

/
/
/
1043 Преглеждания

„Цветан е достоен българин, въпреки своето минало“, това написа в личния си фейсбук профил преди дни съпругата на вицепремиера Томислав Дончев.

Думите на Светлана бяха по повод участникът от „Фермата“ Цветан Ангелов. По думите й той не се страхува да говори за грешките, за трудните моменти, за лошите избори, но и за надеждата, отговорността и силата на характера, духа и семейството.

Ето още какво написа Г-жа Дончева за този „необикновен български циганин“: Само в БЛИЦ! Съпругата на вицепремиера Дончев горчиво съжалява, че се е разгневила на напълно непозната шофьорка „Откровеността му е почти шокираща. Жалко, че е първият мъж отпаднал от „Фермата“. Гледайте интервютата му.

Заслужава си! Този обикновен, а може би необикновен български циганин, разказва увлекателно нелеката си житейска история. Не се страхува да изкаже и своето мнение за интеграцията на циганите в България и защо тя не се случва. Не приемайте обаче теорията му за НЕинтеграцията като поредно празно словоизлияние в ефир. Той откровено говори за евентуална злоупотреба с еврофондове!

Дано стотиците държавни органи, които са призвани да контролират, одитират, верифицират, сертифицират и разследват да се самосезират от това интервю. Нека разберем какво се случва в това училище във Филиповци, нека научим кои са тези фондации, НПО-та, които обучават фиктивно и усвояват европари, ако е истина, разбира се“.

loading...
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar