Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Лелите на Азис за мъжете на Мария: Подлудяваш ги с ревността си (Какво й предсказаха?)

/
/
/
1161 Преглеждания
img

На Мария й е забранено да се омъжва, научи gzona.

Мария не трябва да се омъжва за следващия мъж в живота си, колкото и да й се иска. Поп фолк изпълнителката не крие, че е „семеен тип жена“ и би се радвала да се омъжи отново за правилни човек, когато го срещне. Това обаче не й е позволено от съдбата, стана ясно от гостуването на Мария във второто онлайн предаване на Азис.

Поп фолк изпълнителят подари на своята приятелка и колежка безплатен сеанс от неговите лели. Те се съгласиха да врачуват на Мария. Леля Стефка хвърли карти на поп фолк изпълнителката и разкри някои подробности около личния й живот. „Мария, картите не са ти лоши, но си с лоша карма, защото имаш обърнато венчило“, започна гледането леля Стефка. „Да, знам, че не трябва да подписвам. Подпиша ли, аз дето най-си падам по сватбите, всичко ми се разваля“, потвърди думите й Мария.

Леля Стефка бе категорична, че дори и да заживее с някого, поп фолк изпълнителката не трябва никога да подписва, за да не се разпадне връзката й. „Ще има трето венчило, но не трябва да подписваш“, врачува лелята на Азис на Мария. Според нея съдбата на Мария още от първия брак й е тръгнала наобратно. „При теб връзката започва много добре. След това от нищо започва нещо. Нещата идват по-скоро от твоя страна, защото проявяваш ревност. Подлудяваш ги с ревността си и затова стигаш дотук“, казва още леля Стефка и допълва, че и при двата брака на Мария „нещата изведнъж са се преобърнали“.

Леля Стефка разкрива още, че мъжът до певицата е кестеняв, а Мария признава, че е по-млад от нея, макар да крие годините му. „Не е лошо момче. Ти си лошата. Дразниш положението“, предупреждава я лелята на Азис. Тя я съветва, ако държи на мъжа до себе си, да не подписва брак, за да не развали нещата с него.

Разкрития.ком

Остави своя коментар
Лелите на Азис за мъжете на Мария: Подлудяваш ги с ревността си (Какво й предсказаха?)
4 (80%) 1 vote[s]
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!