Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Лесна тибетска гимнастика решава проблемите с щитовидната жлеза!

/
/
/
961 Views

Това е една необикновена гимнастика за щитовидната жлеза, тибетско упражнение, което ще възвърне здравето и доброто ви самочувствие

Това е и най-известното тибетско упражнение залечение на щитовидната жлеза. Осигурява повишен притока на кръв към жлезата. Вследствие на това щитовидната жлеза започва да работи по-добре и по-леко.

Как да направите тази тибетска гимнастика?

1. Разтрийте дланите си добре, за да ги стоплите. След това внимателно поставете дланите върху щитовидната жлеза и да ги дръжте там в продължение на десет секунди.

2. Трябва да прегътнете три пъти. Ако чувствате устата си суха, отпийте три малки глътки вода.

3. Бавно издишайте.

4. Докато издишвате, наведете главата си напред и натиснете брадичката към гърдите си толкова силно, колкото можете. Дръжте брадичката си няколко секунди, без да дишате. Когато започнете да дишате, повдигнете брадичката. Нека главата да е плътно назад.

5. Дръжте главата си в тази позиция за известно време. След като започнете да издишвате, натиснете брадичката към гърдите си отново.

6. Докато брадичката е на гърдите ви, бавно завъртете главата си наляво и надясно, без да откъсва брадичката на разстояние от гърдите. По този начин се прави отличен масаж на щитовидната жлеза.

7. Повторете стъпки от 1 до 6. Движете главата бавно, не бързайте, отпуснете се. Не мислете за нищо.

8. Завържете масажа с първата стъпка.

Упражнението може да бъде направено в седнало или изправено положение. Необходимо е да го правите често, тъй като това води до подобряване на състоянието на щитовидната жлеза. Това е особено полезно за хипотиреоидизъм./lekuva.net/

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Gzona.eu във Facebook
error: Content is protected !!