fbpx
Home » ЗА ЖЕНИТЕ » Мъжете от ТЕЗИ зодии са перфектните партньори! Истинска късметлийка сте, ако има такъв мъж!
Мъжете от ТЕЗИ зодии са перфектните партньори! Истинска късметлийка сте, ако има такъв мъж!

Мъжете от ТЕЗИ зодии са перфектните партньори! Истинска късметлийка сте, ако има такъв мъж!

Всяко момиче си мечтае да срещне идеалният мъж, който да я обича и уважава и с когото да сподели дните до края на живота си. И всяка си има своите представи за това как трябва да изглежда той, пише jenata.blitz.bg.

Едни дами харесват стабилността и търсят човека, който ще им я осигури. Други пък предпочитат разнообразието и искат всеки ден от живота им да е различен.

Рак – семеен мъж и домошар

Ракът е създаден за семеен живот. В началото мъжът може да изпитва някакви съмнения, че е избрал подходящата жена и да не започне да й се доверява веднага, но постепенно ще се научи да бъде човека, за когото половинката му е мечтала цял живот.

Раците отделят еднакво време на кариерата и на семейството си, балансирайки между припечелването на пари и вниманието към децата и съпругата.

За Раците е важно да черпят вдъхновение от жената до себе си. Ако тя не им позволи да помагат у дома или да работят, някои представители на тази зодия от грижовни съпрузи моментално се превръщат в непоносими мърморковци и лентяи.

Везни – ценител на хармонията

Непостоянният и свободолюбив мъж Везни се променя, веднага щом намери своята сродна душа. Той става по-възрастен, по-отговорен и по-смел.

Везните в първите години от семейния живот и след 10 години са двама напълно различни хора. Изключително важни техни качества са нетърпимостта към конфликти и гъвкавостта в общуването. Именно това ги прави идеалните съпрузи за жени с труден и упорит характер.

Козирог – каменна стена

Жените на Козирозите с носталгия си спомнят първите години от тяхното познанство, изпълнени с непредсказуемост и страст. Козирогът дълго изпитва бъдещата си съпруга, но когато направи избора си, той ще бъде верен на жена си до гроб.

Козирозите рядко се променят, отделят много време на децата, въпреки че понякога са строги. Мъжете от тази зодия никога няма да стоят без работа у дома. Те смятат за свой дълг да осигурят всичко необходимо за семейството си.

До Козирога всяка жена се чувства защитена. Той няма да позволи на никого да обижда близките му, въпреки че самият той понякога ги наранява със своите думи.

Съпругът Козирог не говори гръмки думи, той изразява любовта си с вярност и действия.

Лъв – покровител и защитник

Годините са нещото, което правят Лъвовете готови за ролята на баща и съпруг. Те трябва да се докажат като личност и да достигнат своите върхове. Но щом срещнат любовта си и узреят за ролята на глава на семейството, се превръщат в идеалните съпрузи.

Лъвът е щедър, знае как да печели пари и с удоволствие ги харчи за благото на семейството си. За него е важно децата и съпругата му да не се нуждаят от нищо. Той обича децата си и отделя много пари и време, за да развие техните таланти.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*