Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗА ЖЕНИТЕ / Натрошете сухи дафинови листа и поръсете ъглите в дома- ще забравите за всички хлебарки и пълзящи буболечки!

Натрошете сухи дафинови листа и поръсете ъглите в дома- ще забравите за всички хлебарки и пълзящи буболечки!

/
/
/
124 Преглеждания

Натрошете сухи дафинови листа и ще забравите за всички видове буболечки, а от хлебарките няма да има и следа!

Сред всички рецепти за естествени средства за борба с хлебарките, дафиновия лист си остава най-сигурния начин за справяне с този досаден проблем!

Дафинови листа – освен, че се използват в кулинарията, се оказва че може да послужи за борба с така неприятните насекоми – хлебарките.

Можем да ги срещнем навсякъде по света, тъй като са много адаптивни и издържливи. Те са едни от най-устойчивите видове на планетата, тъй като поддържат високо ниво на радиация и могат да оцелеят без храна повече от месец. Тези насекоми са всеядни, което означава, че да ядат както растителни продукти, така и други животни. Поради тези причини можем да открием хлебарки навсякъде.

Любопитно е, че хлебарките оставят и химически следи. Така те могат лесно да намерят източници на вода или храна. Това е начинът, по който комуникират и това е основната причина, поради която ги откриваме на определени места. Изненадващо, нали? … Но ние ще ви помогнем да се отървете от тези неприятни насекоми веднъж завинаги.

loading...

Ако искате да се отървете от хлебарките, които се намират във вашия дом, ви препоръчваме да опитате този трик, който е много ефективен. Добре е да го изпробвате, ако имате малки деца или домашни любимци, защото ще избегнете ползването на опасни отрови.

Дафинови листа – най-добрия естествен репелент за тези насекоми. Естествено, тези листа не могат да ги убият, но бързо ги отпъжда, защото миризмата им е непоносима за хлебарките. Затова поставете дафинови листа навсякъде в дома.

Сложете по десет дафинови листа в градината или в кухнята и никога няма да видите хлебарки. Листата на това растение са подходящи за места, където се съхраняват храни, като например кухня или килер, защото са безопасни и не са токсични. Също така предлагаме да поставите листенца и в градината ви, особено ако имате домашен любимец. По този начин ще се отървете от хлебарките, без да се притеснявате за безопасността на вашите деца или домашни любимци.

Най-ефективният начин е със суха подправка дафинов лист, натрошена на дребно. Струва стотинки, а ще ви спаси от досадните и отблъскващи буболечки!

Споделете тази статия с близки и приятели, за да се правят с проблема или да предотвратят появата на хлебарки в дома си!

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar