Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / НОВО 20: Похитителите на Стайков се гаврили с него, обръснали му ръцете и краката

НОВО 20: Похитителите на Стайков се гаврили с него, обръснали му ръцете и краката

/
/
/
653 Преглеждания

Похитителите на Стайко Стайков са обръснали ръцете и краката му, споделя адвокатът му Любомир Таков. По думите на защитника неговия клиент е в тежко състояние и е много отслабнал, научи gzona.eu.

„Когато видях Стайков в болницата, ми направи впечатление, че са обръснати ръцете и краката му. Премахването на космите е характерен белег при всички отвличания. В случай че се открие скривалището и там бъде открит косъм на жертвата, на похитения, това би могло да обвърже ползвателя на помещението с отвлеченото лице“, обяснява Таков.

Адвокат допълва, че клиентът му е тотално променен външно и драстично отслабнал. Успява да се види два пъти с него след мистериозната му поява. Таков успял да говори с клиента си лично в неделя вечерта, когато е повикан от Стайков в луксозното му имение в Бояна.

„Срещата ми с него беше кратка в нощта на 27-и. Бях повикан, изненадващо и за мен. Тогава той ми обясни, че е бил отвлечен, а аз от своя страна му казах, че е издирван и трябва да се обозначи пред органите на досъдебното производство, ако желае да сътрудничи. А относно сигнала той е депозиран, той е подаден от неговия приятел иконом, който се грижи за него след появата му.

В неделната вечер дома на Стайков посещава и лекар, който оказва първа помощ на пострадалия мъж. „Не съм се засичал с медицинското лице в неделя вечерта, но действително имаше превръзка на главата“, обяснява адвокат Таков.

loading...

Вторият път, когато адвокат Таков успява да се види с клиента си, е във вторник в МВР болница, където Стайков беше настанен.

„Каза ми, че е отслабнал с 13 килограма, видимо беше слаб, със синини под и около очите. Имаше белези по крайниците, по дясната ръка забелязах огромна синка. Силно брадясал е, но не говоря за тези модерно оформените бради, а точно брада на запуснат човек“, казва още адвокатът, като подчертава, че клиентът му имал вид на малтретиран човек.

Припомняме, че специализираният съд реши да пусне под домашен арест Стайков именно поради влошеното му здравословно състояние.

ПИК

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar