fbpx
Home » КЛЮКИ » НЯМА СПИРКА! Калканджиева пак взриви съседите
НЯМА СПИРКА! Калканджиева пак взриви съседите

НЯМА СПИРКА! Калканджиева пак взриви съседите

Съседите на Жени Калканджиева пуснаха нови жалби срещу нея. Заснеха и клипове, от които ясно се чува силна музика и блъскане в ранните и късните часове на деня.

Никой обаче от живеещите в кооперацията не е влизал в пряк контакт с миската, за да й направи забележка.
 
“Тормозът продължава ежедневно. От 6.00 сутринта започва блъскане, тропане и силна музика”, споделят съседи. Те отново са записали шума от апартамента на Калканджиева. Новите записи са предадени на полицията, предаде Glas.bg.

След няколко дни – на 25 юни, е делото срещу нея за дребно хулиганство заради бурната нощ навръх Гергьовден.

24 часа след ареста веднага бе насрочено дело в Районния съд в София. То обаче бе отложено и насрочено за 25 юни заради разпит на нови свидетели. В съда Калканджиева отрече да е буйствала и нападала съседи и полицаи.

Междувременно 90 процента от жителите на кооперацията, в която живее Жени Калканджиева, искат тя да се изнесе. Те са направили подписка още когато съпругът на Мис България преби един от съседите в блока. Стефан Манов – Тачо бе задържан и освободен под гаранция от 5000 лева.

Той не живее в кооперацията в кв.” Бояна” вече втори месец. При него е и синът им. В апартамента в момента е само Калканджиева, която е поставила няколко камери за видеонаблюдение в кооперацията.

Източник: Лупа БГ

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*