Откажи пластмасата за 21 дни и виж какво ще се случи с живота ти!

Откажи пластмасата за 21 дни и виж какво ще се случи с живота ти!

ЗДРАВЕ

Ако на някой не му пука за измиращите животни, защо да спре употребата на вездесъщата пластмаса?

Ами защото освен екологичната причина има още две, които могат да ни мотивират да направим тази важна стъпка в живота си. Оказва се, че всички алтернативи на пластмасовите изделия отговарят на две или три основни характеристики. Те са по-екологични, по-икономични и по-здравословни.

Точно така, отказвайки пластмасовите продукти и заменяйки ги с алтернативни, естествени такива, ние не само опазваме природата, но и собственото си здраве, а също така и здравето на нашия портфейл.

Ясно ни е, че процесът по намаляване на пластмасата е индивидуален и със сигурност отнема доста повече време от 21 дни. Промяната към намаляване на отпадъка в живота ни при всеки протича с различна скорост, темпо и по-различен начин.

Представеното от нас 21-дневно предизвикателство има за цел да мотивира, информира и въвлече повече хора в този начин на живот и да улесним тези от вас, които обичат да се водят по някаква програма. Приемете го като първата важна крачка към живота ви с минимален отпадък.

По време на предизвикателството, за да го изпълните успешно, ще трябва да си направите няколко малки подаръка, които ще ви радват и служат години наред. Звучи чудесно, нали? Готови ли сте? Да започваме!

Опитайте точно 21 дни, защото именно толкова време е нужно, за да се превърне задължението в навик!А ние ви обещаваме да постигнете следните неща:

1. Боклукът, който изхвърляте ще спадне с поне 50 процента.

2. Парите от найлонови торбички ще ви стигнат за килограм месо, няколко килограма плодове или глезотия, която да ви зарадва.

3. Вредните емисии от пластмасовите бутилки ще останат в миналото и ще спрат да тровят тялото ви.

4. Ще усетите къщата си СВОБОДНА!

5. Ще забравите за натъпканите найлонови торбички от всеки пазар, които заемат половината кухненски шкаф!

Не забравяйте- това просто трябва да бъде начин на живот, не заради съседите, приятелите или обществото, а заради Вас самите! Освободете се от всички излишни разходи и боклуци, които нямат стойност- никаква стойност! Забравете за мокрите кърпи- те само замърсяват и природата и Вас! Можете просто да се измиете, а няма по-пречистващо средство от водата!

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *