Половин час преди закуска регулира кръвната захар трайно

Половин час преди закуска регулира кръвната захар трайно

ЗДРАВЕ

Диабет – заболяване, което възниква, когато нивото на кръвната захар е прекалено високо и тялото не може да я използва правилно и когато панкреасът не произвежда достатъчно инсулин или инсулинът не се получава при извършване на неговата функция. Това състояние е известно като “инсулинова резистентност”.

Въпреки, че диабетът е нелечим, той все още бива управляем. Той може да се контролира с някои лекарства или природни средства, които поддържат нивата на кръвната захар в организма здравословни.

Диабетът е много често срещано състояние. Повече от 380 милиона души в целия свят имат това заболяване. Според Световната здравна организация тази цифра ще се удвои до 2030 година.

Диабетът отнема повече животи, отколкото ракът на гърдата и СПИН-а. На всеки три минути един американец умира от диабет. Нещо повече, това е една от основните причини за слепота, инсулт, бъбречна недостатъчност, болест на сърцето и ампутации.

За да съхраните функциите на тялото си оптимални, е необходимо да поддържате здравословно нивото на кръвната захар. В този смисъл трябва да спазвате здравословна диета и да приемате натурални лекарства, когато е необходимо.

Естествен лек срещу диабет:

Съставки:

300 грама целина

6 лимона

Инструкции:

Измийте корените целина и ги настържете внимателно, сложете ги в емайлиран съд. Добавете сока на 6 лимона. Покрийте съда и го поставете в по-голям, пълен с вода. Оставете водата да заври и след това оставете да къкри на слаб огън. След топлинната обработка махнете тенджерата от котлона.

Оставете да изстине без капак. Изсипете сместа в стъклен буркан, сложете капак и съхранявайте в хладилник.

Използвайте:

Взимайте една супена лъжица от сместа половин час преди закуска. Това количество ще ви бъде достатъчно за 2 месеца, след което нивото на кръвната захар ще се понижи до нормалното.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *