Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗДРАВЕ / Посипете сол в ъглите на дома или офиса и ще забравите за всички несполуки!

Посипете сол в ъглите на дома или офиса и ще забравите за всички несполуки!

/
/
/
160 Преглеждания

Посипете сол в ъглите на дома и ще забравите за всички несполуки в живота ви! Това е един древен ритуал, за който казват, че премахва всички несгоди!

Преди да започнете ритуала се заемете с основно почистване на целия дом. Изхвърлете всичко излишно и ненужно. Отървете се от всичко счупено и скъсано. Минете ъглите с кърпа, напоена с оцет и сода. Изчистете таваните. А след това можете да се заемете с изпълняването на техниката за пречистване на негативната енергия в дома

В събота срещу неделя посипете сол в ъглите на целия си дом. Започнете от входната врата и така преминете по всички стаи в посока на часовниковата стрелка. Нй- добрата сол за този ритуал е морската, защото има мощно енергийно действие и кристалите й поемат цялата негативна енергия. Посипете сол във всички ъгли и оставете помещенията така през цялата нощ.

На сутринта се заемете да почистите. Без да пипате солта и съберете с метла или прахосмукачка, но след това задължително изпразнете контейнера, отново без да пипате. Най – добре е да изхвърлите събраната сол в тоалетната, защото течащата вода ще отмие всичко лошо.

Всички знаят, че кристалите имат мощно енергийно действие и са в състояние да изсмучат цялата негативна енергия. Времето между събота и неделя пък се счита за пречистващо и мистично. Някои хора считат, че ритуалът трябва да се прави на намаляваща луна, тъй като именно тогава ще намалеят и тревогите ви.С новолунието пък ще започнете начисто и щастието и успехът ви ще започнат да растат заедно с луната!

loading...
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar