fbpx
Home » интересно » Предпазете се от негативната енергия с помощта на планински кварц
Предпазете се от негативната енергия с помощта на планински кристал

Предпазете се от негативната енергия с помощта на планински кварц

Талисманът от планински кварц е много хубав, защото поначало поглъща всичко, което вреди на човека – от лоши погледи до вредните лъчи на компютъра, телефона или телевизора. Това разказва специалистът по кристали и лечението с тях маг Соня Лалева – Девананда. Хубаво било човек да го държи в себе си или на мястото, където работи.

Кристалът ни пази, но до време, защото си има капацитет. Когато се запълни неговата кристална решетка, може внезапно да гръмне или да се напука. Това е знак, че трябва да го сложим под течаща вода за пречистване или да го сменим с нов.

“Планинския кристал е универсален. С изключение на него всичко е относително, един камък за едни може да е добър, а за други – лош. Но спогодите ли се двамата, се получава биоенергийна симбиоза“, разказва възрастната жена. Тя дава за пример

най-големият пророк на Запад Едгар Кейси е имал кристална топка. Тя му била дадена от по-висши същества, живеещи на планета в съзвездието Орион. С нейна помощ американецът е пътувал през времето и пространството до Атлантида и Лемурия назад, и до Марс и Юпитер – нагоре.

„Кристалите и камъните знаят историята на Земята. Всяка песъчинка е свързана с каменните хроники, които се пазят в кристалното ядро на планетата. С тяхна помощ човек с отворено трето око може да ясновидства“, заявява столичанката, която от години живее в един будистки ашрам в Индия.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*