Home » ЗДРАВЕ » Премахнете възлите и излекувайте щитовидната си жлеза, с терапия с бентонитна глина
Премахнете възлите и излекувайте щитовидната си жлеза, с терапия с бентонитна глина

Премахнете възлите и излекувайте щитовидната си жлеза, с терапия с бентонитна глина

Възлите на щитовидната жлеза са бучки, които са твърди или течни във вътрешността. По-често се срещат сред хората, които са получавали рентгеново лечение в района на щитовидната жлеза в детска възраст. Жените са засегнати повече от мъжете. Главната жлеза на ендокринната система е хипофизата.

Тя произвежда хормони, които контролират освобождаването на хормони от други ендокринни жлези. Хипофизата контролира освобождаването на хормоните на щитовидната жлеза чрез освобождаване на стимулиращ щитовидната жлеза хормон (TSH). Вие може би вече имате кистозно възелче, без да сте наясно с това.

Това е така, защото те не показват никакви симптоми. Големите могат да станат видими на врата и да доведат до затруднения при преглъщане. Има някои натурални продукти, които спомагат стопяването на възлите, без да се налага оперативно лечение. Такова средство е бентонитната глина.

Терапията с нея се провежда, като се приема по една чаена лъжица, разтворена във вода. Препоръчва се потреблението на този разтвор да бъде ежедневно. За още по-бързи резултати глината може да се използва като маска и да се прилага върху врата. Това ще помогне в усвояването на токсични материали.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*