Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Розовата вода чисти лоша енергия, защитава от лоши думи и негативни пожелания, от завист и ревност

/
/
/
164 Преглеждания
img

Всеки от нас има нужда да бъде защитен – от лоши думи и негативни пожелания, от завистта, от ревността, но и от самия себе си и собствените си мисли, припомня gzona.

Съществуват множество начини за енергийна защита, някои, както се твърди, достъпни само за духовните учители, но други – съвсем лесни и обикновени. Светената вода е използвана с тази цел открай време.

Според вярващите с нея може да се напръсква домът, да се „изписват“ кръстове върху челата на хората, да се поръсва върху дрехи, дори да се пие. Светената вода отдавна е преминала чистата си църковна употреба. Някои хора дори когато вземат дрехи втора ръка, задължително слагат при първото пране и една капачка светена вода, за да се отмие енергията на предишните собственици.

Изненадващи обаче са силите на розовата вода. Освен че е доказана като антибактериална, тя се смята и за способна да премахне лоши енергии. Ето защо някои по-езотерично мислещи всеки ден използват розова вода като парфюм и като ароматизатор на дома – не просто защото обичат миризмата на рози, а защото вярват, че така се предпазват от зли влияния и мисли. Много използвани средства за защита са и камъните. Вярва се, че най-мощните в този аспект са ахатът, нефритът и турмалинът. Може да се използват за защита на дома, но също така и да се носят под формата на бижута, за да ни пазят през целия ден.

retro

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!